Dostupne opcije
Vaša korpa

Schesir VEGETAL hrana za male pse - vegetarijanska, 800gr

Schesir VEGETAL hrana za male pse - vegetarijanska, 800gr
Schesir VEGETAL hrana za male pse - vegetarijanska, 800gr
690,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Težina: 0.80kg

Schesir VEGETAL hrana za srednje i velike - vegetarijanska, 800gr


Nova Schesir Dry Food Vegetal je formulisana i proizvedena isključivo od vegeterijanskih sastojaka, bez dodatih veštačkih konzervanasa i boja. Sastoji se od različitih sastojaka (nutritienata) koji su prvenstveno korisni za zdravlje pasa, tako da mogu jesti ovu ukusnu hranu kao kompletan obrok ali i kao zdrav svakodnevni dodatak mesu ili ribi.

Psi su prvenstveno mesojedi, ali ne isključivi kao što su to mačke. Sa nutritivne tačke gledišta moguće ih je hraniti i vegeterijanskom hranom, onoliko dugo koliko će takva ishrana zadovoljavati kompletno sve svakodnevne potrebe pasa i njhovu vitalnost.

Ova formula hrane je zvanično odobrena od strane Odseka za Veterinarske nauke – Alma Mater Studiorum Univerziteta u Bolonji.

Sadrži vitamine B kompleksa ( zahvaljujući kvascu ), omega 6 masne kiseline ( zahvaljujući suncokretovom ulju ), bazične minerale u helatizovanom obliku kao što su : Cink, Magnezium i Gvožđe ( helatizovani oblik minerala garantuje bolju biorazgradivost i efikasnost u organizmu psa ). U sastavu hrane je i Mojave yucca za bolju absorpciju nitrogena u crevima pasa.

Sastojci hrane sa prebiotskim odlikama, kao što su Fruktooligo Saharidi ( FOS ), pomažu u aktivnom prihvatanju nutritienata hrane i smanjenju neprijatnog zadaha. Specijalne vrste aromatičnog bilja koje povezuju antioksidacione aktivnosti, zajednosa Selenom i Vitaminima C, E i A, pomažu telu psa da se izbori sa slobodnim radikalima.

Schesir Dry Vegetal hrana je proizvedena u Italiji po principu bez žrtvovanja životinja – cruelty free.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše Dobro
Verifikacija (anti-bot)