Urban Pets Online
Vaša korpa

Sanicat silikonski posip za mačke Diamonds Citric 5L

Sanicat silikonski posip za mačke Diamonds Citric 5L
-10 %
Sanicat silikonski posip za mačke Diamonds Citric 5L
Akcija se završava za:
Dan
Sat
Minut
Sekunde
1.490,00 RSD
1.340,00 RSD
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 5.00kg
  • Šifra: 2684
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

SANICAT Posip za mačke upijajući Diamonds Citrus, silikatni. Posip za mačke Diamonds priža visoku apsorpciju i efikasnu kontrolu mirisa zahvaljujući mirisu citrusnog voća. Forma perlica od silika gela omogućava laganu teksturu i ostavlja za sobom vrlo malo prašine.

Sanicat Diamonds Citrus je idealan za vlasnike kućnih ljubimaca koji traže inovativne tehnologije koje se koriste kod posipa za mace i najbolje mirise koji osvežavaju.

Uz minimalno angažovanje oko održavanja, ovaj posip je omiljen kod vlasnika ljubimaca koji nisu u mogućnosti da posvete mnogo vremena u održavanju WC-a za svojih ljubimaca.

Sastav: Silika gel perlice s mirisom citrusa.


Uputstvo za upotrebu: U posudu za mačiji toalet sipati 5 do 7 cm debeo sloj Sanicat White Bentonite posipa. Male, tvrde i kompaktne grudve koje nastanu na upotrebljenom delu posipa treba uklanjati redovno. Dopuniti posudu svaka 2 do 3 dana. Promeniti kompletan posip kad izgubi svoju moć (na 2 do 5 nedelja u zavisnosti od kvaliteta minerala različitih Sanicat posipa). Pre sipanja novog posipa neophodno je oprati posudu za toalet toplom vodom i osušiti je. Ne koristite agresivne dezinficijense.
odvode
Pakovanje: 5 L

Upozorenje: Grudve nastale posle upotrebe NE BACATI u WC šolju i kanalizacione

Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.