Urban Pets Online
Vaša korpa

Sanicat grudvajući posip Active White Rose 8l

Sanicat grudvajući posip Active White Rose 8l
Sanicat grudvajući posip Active White Rose 8l
1.190,00 RSD
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 8.00kg
  • Šifra: 13001
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

Sanicat Active White Rose je svakako jedan od najboljih higijenskih posipa za mačke na tržištu i spada u našu premium kategoriju proizvoda. Ovaj elitni posip proizveden je od 100% najfinijeg belog bentonita koga karakterišu maksimalna efikasnost u neutralizaciji neprijatnih mirisa fizioloških izlučevina mačaka i čak 200% veća moć upijanja. Oplemenjen je opuštajućom mirisnom notom ruže koji mačke prosto obožavaju, a ima i relaksirajući efekat na njih. Na zaprljanim mestima momentalno nastaju veoma male kompaktne grudve lake za izbacivanje. Nema prašine, ne lepi se za šapice, ne pravi blato. Sanicat Active White Rose je stvarno jedinstven proizvod najviše kategorije kvaliteta. Mačke ga obožavaju.

Uputstvo za upotrebu: U posudu za mačiji toalet sipati 5 do 7 cm debeo sloj Sanicat Active White Rose posipa. Male, tvrde i kompaktne grudve koje nastanu na upotrebljenom delu posipa treba uklanjati redovno. Dopuniti posudu svaka 2 do 3 dana. Promeniti kompletan posip kad izgubi svoju moć (na 2 do 5 nedelja u zavisnosti od kvaliteta minerala različitih SANICAT posipa).

Pre sipanja novog posipa neophodno je oprati posudu za toalet toplom vodom i osušiti je. Ne koristite agresivne dezinficijense.

Upozorenje: Grudvice nastale posle upotrebe NE BACATI u WC šolju i kanalizacione odvode.

Sastav: 100% najfiniji beli bentonit sa mirisom ruže.

Pakovanje: 8L

Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.