Urban Pets Online
Vaša korpa

Royal Canin hrana za mačke BabyCat Milk 300gr

Royal Canin hrana za mačke BabyCat Milk 300gr
Royal Canin hrana za mačke BabyCat Milk 300gr
4.620,00 RSD (15.400,00 RSD/kg)
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 0.30kg
  • Šifra: 1171
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

Potpuno izbalansirano mleko za mačiće, kao dopuna prehrani ili kao zamena za majčino mleko, od rođenja do odvikavanja od sisanja

SASTAV PROIZVODA: proteini mleka, životinjska mast, protein surutke, sojino ulje, kokosovo ulje, riblje ulje (izvor DHA), mineralne soli, frukto-oligosaharidi (0,48%), aroma. 

ANALIZA PROIZVODA: sirovi proteini 33%, sirove masti 39%, sirovi pepeo 6%, sirova vlakna 0%. 

DODACI PROIZVODU po kg: vitamin A 25.000 IJ, vitamin D3 1500 IJ, vitamin E 600mg, cink 230mg, gvožđe 100mg, mangan 80mg, dodat bakar (sulfat bakra i helatni bakar) 15mg, taurin 2,5g, DHA 1g. 
Antioksidansi: galatni propil, BHA. 
Nivo vitamina zagarantovan je do isteka roka upotrebe.
Izrađeno po proizvođačkoj specifikaciji.

UPUTSTVO ZA HRANJENJE: Pomešajte 10 ml mleka u prahu sa 20 ml flaširane vode sa niskim sadržajem minerala na oko 70°C, 1 volumen mleka na 2 volumena vode.

Starost / Broj obroka dnevno / ml pripremljenog mleka za mače po obroku 
1 nedelja / 7 obroka / min 2 ml - max 4 ml
2 nedelja / 6 obroka / min 5 ml - max 10 ml
3 nedelja / 5 obroka / min 10 ml - max 15 ml
4 nedelja / 5 obroka / min 10 ml - max 15 ml

Urban Pets Vam nudi veliki asortiman proizvoda za kućne ljubimce. U našem stalnom asortimanu nalazi se preko 5000 hiljada artikala renomiranih svetskih proizvođača. Pažljivo se trudimo da u asortiman uvrstimo proverene proizvode vrhunskih svetskih marki i da Vam sve ponudimo na jednom mestu bilo da je u pitanju maloprodaja ili Internet prodavnica. Sve to uz jedinstveno korisničko iskustvo na našem modernom web sajtu, uz brzu isporuku i konkurentne cene. Trudimo se pre svega da Vam ponudimo kvalitet, sigurnu kupovinu i pažljivo i brzo rešavanje eventualnih problema i reklamacija.


Ovaj proizvod moguće je platiti isključivo platnom karticom ili uplatom na račun. Plaćanje pouzećem nije omogućeno za ovaj proizvod.

Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.