Dostupne opcije
Vaša korpa

O Proizvodima - veterinarska apoteka RSS Feed

30 окт NexGard i NexGard Spectra
0 825
NexGard SPECTRA – dostupno u Urban Pets veterinarskoj apoteci!NexGard SPECTRA – preparat koji istovremeno pse štiti od buva, krpelja, crevnih parazita i SRČANOG CRVA.NexGard SPECTRA cena • 060 7261487Mesec dana zaštite od unutrašnjih i spoljašnjih parazita (krpelja i buva) uz dejstvo i na larve SRČANOG CRVA.NexGard SPECTRA tablete za pse SVIH velič..
28 јун Angel's Eyes preparat protiv suznih mrlja za pse
2 829
Angels' Eyes je specijalna formula za bele pse koja efikasno uklanja suzne mrlje. Za rase koje se linjaju i za one koje se ne linjaju. Angels Eyes - nova formula ne sadrži antibiotike, kao ni alergene (veštače boje, pšenicu, kukuruz, soju). Prirodne aktivne supstance kao što su brusnica, koren belog sleza, list maline i vidac osim što čine da je pr..
19 нов Veterinarska apoteka URBAN PETS
delimir 0 391
Veterinarska apoteka Urban Pets počela je sa radom 2017. godine na lokaciji u naselju Belvil na adresi Đorđa Stanojevića 11 (Bulevar Crvene Armije) Novi Beograd. Pored veterinarske apoteke u sklopu našeg objekta radi i veoma dobro snabdeven pet shop i mini-salon za osnovnu negu ljubimaca.Veterinarska apoteka Urban Pets Vam nudi:Zaštitna sredstva pr..
Stranica 1 do 3 od 3 (1 stranica)