Dostupne opcije
Vaša korpa

O Proizvodima - novi beograd RSS Feed

28 сеп BRAVECTO – protiv buva i krpelja
0 492
Bravecto je veterinarsko-medicinski proizvod na bazi Fluralanera i nudi do 12 nedelja (tri meseca) zaštite od krpelja i buva kod pasa. Kao preparat koji je dostupan na tržištu više od godinu dana, pokazao se pouzdano i stekao popularnost. Trenutno su anti-parazitski preparati koji se daju oralno, u vidu tablete, sve više popularni, a Bravecto je je..
28 јун Happy Dog hrana za pse
1 234
Happy Dog hrana za pse predstavlja super-premijum hranu nemačkog proizviođača iz VehringenaKoreni bavarske porodice Interkuell sežu u 1765. Sve je počelo u 18. veku mlinom za žito na reci Singold u Vehringenu. Pedesetih godina prošlog veka pojavila se pionirska inovacija: koristeći potpuno novu tehnologiju proizvedena je odgovarajuća žitarica koj..
19 нов Veterinarska apoteka URBAN PETS
delimir 0 391
Veterinarska apoteka Urban Pets počela je sa radom 2017. godine na lokaciji u naselju Belvil na adresi Đorđa Stanojevića 11 (Bulevar Crvene Armije) Novi Beograd. Pored veterinarske apoteke u sklopu našeg objekta radi i veoma dobro snabdeven pet shop i mini-salon za osnovnu negu ljubimaca.Veterinarska apoteka Urban Pets Vam nudi:Zaštitna sredstva pr..
Stranica 1 do 3 od 3 (1 stranica)