Dostupne opcije
Vaša korpa

Probiotics Int.

Pro - Enzorb - Dodatak ishrani za pse i mačke za funkciju pankreasa
Nema na stanju
Proizvođač: Probiotics Int. Model: Urban Pets
Pro - EnzorbDodatak ishrani za pse i mačke koji podržava funkciju pankreasa.Kapsule se moraju otvoriti i njihov sadržaj pomešati sa hranom.SAMO ZA UPOTREBU NA ŽIVOTINJAMA.Uputstvo za upotrebu:< 20 kg – 1 kapsula na dan> 20 kg – 2 kapsule na danNe davati ukupnu dnevnu količinu odjednom, ve..
5.490,00 RSD
Proizvođač: Probiotics Int. Model: Urban Pets
PROTEXIN Preparat za pse i mačke Pro-Fibre za optimalno varenjePro-Fibre, ukusne probiotske granule koje podstiču normalnu funkciju varenja, sadrže rastvorljiva i nerastvorljiva vlakna za pse i mačke. Bogate prirodnim vlaknima za zdrave analne žlezde.Uputstvo za upotrebu:Dodati u hranu 1 dnevno, k..
1.950,00 RSD
PROTEXIN Pro-Kolin probiotik pasta za pse i mačke 15ml
Top proizvod
Proizvođač: Probiotics Int. Model: Urban Pets
PROTEXIN Pasta za pse i mačke Pro-Kolin probiotsko/prebiotskaPro-Kolin je ukusna pasta za održavanje efikasnosti varenja pasa i mačaka. Sadrži korisne crevne mikroorganizme i prirodne vezivne agense.Sastav: probiotik enterococcus faecium odrzava visok nivo korisnih bakterija i eliminiše patogene vr..
1.390,00 RSD
Proizvođač: Probiotics Int. Model: Urban Pets
PROTEXIN Preparat za pse i mačke Synbiotic DC probiotsko/prebiotskiKapsule sa visoko koncentrovanim probiotikom i prebiotikom za pse i mačke.Sastav: Probiotik: enterococcus faecium pomaže da se creva nasele korisnim bakterijama.Prebiotik: fruktooligosaharid (FOS) i guma Arabica, hrani i stimuliše r..
1.490,00 RSD
Stranica 1 do 4 od 4 (1 stranica)