Dostupne opcije
Vaša korpa

Pet Calm sprej za umirenje životinja pasa i mačka 300ml

Pet Calm sprej za umirenje životinja pasa i mačka 300ml
NOVO!
Pet Calm sprej za umirenje životinja pasa i mačka 300ml
2.390,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Težina: 0.30kg

PET CALM je potpuno prirodan proizvod za spoljašnju upotrebu, a koji deluje smirujuće na životinje i najčešće se koristi kod pasa i mačaka, mada je efikasan i kod ptica. Deluje opuštajuće zahvaljujući esencijalnim uljima, ali ne deluje po principu sedacije životinje i kao takav potpuno je bezbedan. 

PET CALM sadrži pažljivo odabranu smešu esencijalnih ulja koja deluje na smanjenje stresa i anksioznosti, kao i opuštanje kod životinja, ali bez sedacije. Dejstvo opuštanja postiže se povećanjem GABA-e (gamaamino-buterna kiselina) prirodne hemikalije, koja se proizvodi u mozgu, i prenosi od nerva do nerva kao umirujuća poruka kada je telo pod stresom. 

PET CALM sprej se nanosi prskanjem na ruku ili rukavicu i utrljava na krzno ili direktno prskanjem na dlaku životinje u predelu vrha grudi, njuške ili pod bradu. Treba izbeći direktno prskanje u nosne otvore, oči i uši. Za jedan tretman dovoljno je poprskati 3-4 puta. Proizvod je PH neutralan, blagotvorno deluje na kožu i krzno i nema neželjenih reakcija, a sama dlaka nakon toga ima vrlo prijatan miris. 

Preparat deluje odmah i može se nanositi u intervalima od 2 do 6 sati (individualna podnošljivost), ali i češće kod izraženih potreba za smirenjem. PetCalm sprej se najčešće koristi kod svih stresnih situacija za životinju: vatromet, grmljavina, putovanje, sam u kući, promena prebivališta, buka, poseta veterinaru ili frizeru, kao i u situacijama promena ponašanja (naročita agresivnost), uporno češanje i griženja okoline, smanjenje apetita. Radi lakšeg pregleda preporuka veterinarima je da desetak minuta ranije isprskaju prostirku za uvijanje životinje. Dreseri pasa mogu upotrebljavati ovaj proizvod radi lakšeg i bržeg treninga. PetCalm sprej se može prskati i na prostirku životinje, sedište u kolima, opremu za pokrivanje ili boksove za transport. 

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše Dobro
Verifikacija (anti-bot)