Dostupne opcije
Vaša korpa

Pet Calm bočica 45ml za električni difuzor - preparat za smirenje pasa i mačka

Pet Calm bočica 45ml za električni difuzor - preparat za smirenje pasa i mačka
NOVO!
Pet Calm bočica 45ml za električni difuzor - preparat za smirenje pasa i mačka
890,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Težina: 0.30kg

PET CALM je potpuno prirodan proizvod za spoljašnju upotrebu, a koji deluje smirujuće na životinje i najčešće se koristi kod pasa i mačaka, mada je efikasan i kod ptica. Deluje opuštajuće zahvaljujući esencijalnim uljima, ali ne deluje po principu sedacije životinje i kao takav potpuno je bezbedan. 

Pet Calm električni difuzor se može koristiti svakodnevno. Poželjno je uključiti ga u blizini gde vaša životinja boravi. Bočica od 45 ml traje do 8 nedelja i pokriva prostor od 50 m2. Rastvor esencijalnih ulja se sporo oslobađa u malim koncentracijama i obezbeđuje konstantnu dozu za vaše ljubimce. Uz svoje opuštajuće dejstvo, Pet Calm difuzor ima jako prijatan miris tako da neutrališe neprijatan miris u prostoriji.

Za očuvanje difuzora potrebno je isključivati ga kada nema potrebe za korišćenjem , u suprotnom može doći do pregrevanja filtera čime bi se izgubila funkcija upijanja rastvora.

Upotreba električnog difuzora:

  • Odvrnuti kapicu sa bočice
  • Staviti filter štapić u bočicu – do kraja
  • Zavrnuti bočicu sa donje strane električnog difuzora
  • Uključiti u struju ( ukoliko difuzor ima prekidač, stisnuti na ON)


PET CALM sadrži pažljivo odabranu smešu esencijalnih ulja koja deluje na smanjenje stresa i anksioznosti, kao i opuštanje kod životinja, ali bez sedacije. Dejstvo opuštanja postiže se povećanjem GABA-e (gamaamino-buterna kiselina) prirodne hemikalije, koja se proizvodi u mozgu, i prenosi od nerva do nerva kao umirujuća poruka kada je telo pod stresom. 

PET CALM sprej se nanosi prskanjem na ruku ili rukavicu i utrljava na krzno ili direktno prskanjem na dlaku životinje u predelu vrha grudi, njuške ili pod bradu. Treba izbeći direktno prskanje u nosne otvore, oči i uši. Za jedan tretman dovoljno je poprskati 3-4 puta. Proizvod je PH neutralan, blagotvorno deluje na kožu i krzno i nema neželjenih reakcija, a sama dlaka nakon toga ima vrlo prijatan miris. 

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše Dobro
Verifikacija (anti-bot)