Urban Pets Online
Vaša korpa

Kudo hrana za štence - Turkey and Duck Medium and Maxi JUNIOR - Low Grain 3kg

Kudo hrana za štence - Turkey and Duck Medium and Maxi JUNIOR - Low Grain 3kg
Kudo hrana za štence - Turkey and Duck Medium and Maxi JUNIOR - Low Grain 3kg
1.990,00 RSD (663,33 RSD/kg)
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 3.00kg
  • Šifra: 2766
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

KUDO TURKEY & DUCK MEDIUM AND MAXI JUNIOR je kompletna hrana namenjena štencima srednjih rasa pasa uzrasta do 12 meseci kao i štencima velikih rasa pasa uzrasta do 18 meseci.

  • Precizno izbalansiran odnos makro i mikroelemenata garantuje pravilan razvoj kostiju i zglobova.
  • Veoma dobra svarljivost i iskoristljivost hranljivih materija obezbeđuje dovoljno energije štenetu za aktivno odrastanje, uz pravilan razvoj tela i mišićne mase.
  • Visok procenat mesa ovu hranu čini neodoljivom za naše štence.


PONOSIMO SE NAŠIM SASTOJCIMA:

  • ĆURETINA I PAČETINA 55% (odnos mesa - meso, organi i masti)
  • VOĆE, POVRĆE I LEKOVITO BILJE 31%
  • OVSENE I KUKURUZNE PAHULJICE 14%


ANALITIČKI SASTAV: proteini 28%, masti 14%, sirova vlakna 3,4%, sirovi pepeo 5,4%, kalcijum 1,3%, fosfor 0,95%, natrijum 0,15%, vlaga max.10%.

SIROVINSKI SASTAV: dehidrirano ćureće i pačje meso (34%), ćureća, guščija i pileća mast (13%), sušeni grašak (9%), sušeno heljdino seme (nije žitarica), ovsene pahuljice (8%), ćureća jetra (8%), kukuruzne pahuljice, sušena bundeva (2%), sušena jabuka (1,8%), sušena šargarepa (1,2%), laneno seme, rogač, ekstrakt cikorije, sušeno bilje (kamilica, ruzmarin, peršun) (0,3%), beta glukani, vitaminsko-mineralna smeša.


Šta je tehnologija hladnog presovanja?

Kako bi naši voljeni kućni ljubimci dobili najbolju moguću hranu, Kudo koristi naprednu tehnologiju hladnog presovanja, da bi sastojci bili sačuvani u što prirodnijem i najhranljivijem mogućem obliku. Hladno presovanje je savremen pristup procesu proizvodnje hrane za kućne ljubimce. Tokom našeg procesa proizvodnje hrana je izložena temperaturi koja ne prelazi 75°C i to samo nekoliko sekundi čime se čuva hranljivost sastojaka. Većina proizvođača hrane za pse i mačke koristi temperaturu višu od 120°C u okviru procesa poznatog kao ekstrudiranje, a na tim temperaturama se uništavaju ključni hranljivi sastojci hrane kao što su enzimi i vitamini, a otpuštaju masne kiseline koje mogu prouzrokovati alergijske reakcije i probleme u digestivnom traktu.

Svi znamo da kada se naši ljubimci ne osećaju dobro, ni mi se ne osećamo dobro. Zato Kudo hladno presovana hrana održava sastojke u prirodnom obliku.


Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.