Urban Pets Online
Vaša korpa

Kudo hrana za pse - Red Meat and Vegetables MINI ADULT - Low Grain 12kg + 3kg gratis

Kudo hrana za pse - Red Meat and Vegetables MINI ADULT - Low Grain 12kg + 3kg gratis
NOVO! Nema na stanju
Kudo hrana za pse - Red Meat and Vegetables MINI ADULT - Low Grain 12kg + 3kg gratis
8.250,00 RSD (550,00 RSD/kg)
  • Stanje: Nema na stanju
  • Težina: 15.00kg
  • Šifra: 12236
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

KUDO RED MEAT & VEGETABLES MINI ADULT je potpuna, precizno izbalansirana hrana za odrasle pse malih rasa.
  • Izuzetnog prirodnog ukusa, predstavljaće radost vašem psu pri svakom obroku.
  • Crveno meso, kao osnovni sastojak hrane, predstavlja odličan izvor proteina, gvožđa i cinka koji su nezamenljivi u izgradnji mišićne mase i dobrog imunološkog stanja.
  • Ova formulacija predstavlja sjajan izbor za ishranu aktivnih pasa.


PONOSIMO SE NAŠIM SASTOJCIMA:

  • GOVEDINA I SVINJETINA 56% (odnos mesa - meso, organi i masti)
  • VOĆE, POVRĆE I LEKOVITO BILJE 30%
  • OVSENE I KUKURUZNE PAHULJICE 14%


ANALITIČKI SASTAV: proteini 26%, masti 14,6%, sirova vlakna 3,4%, sirovi pepeo 7,3%, kalcijum 1,1%, fosfor 0,85%, natrijum 0,15%, vlaga max.10%.

SIROVINSKI SASTAV: Dehidrirano goveđe i svinjsko meso (34%), goveđa i svinjska mast (14%), sušeni grašak (9%), sušeno heljdino seme (nije žitarica), ovsene pahuljice (8%), goveđa jetra (8%), kukuruzne pahuljice, sušena bundeva (2%), sušena jabuka (1,8%), sušena šargarepa(1,2%), laneno seme, rogač, ekstrakt cikorije, sušeno bilje (kamilica, ruzmarin, peršun) (0,3%), beta glukani, vitaminsko-mineralna smeša.


Šta je tehnologija hladnog presovanja?

Kako bi naši voljeni kućni ljubimci dobili najbolju moguću hranu, Kudo koristi naprednu tehnologiju hladnog presovanja, da bi sastojci bili sačuvani u što prirodnijem i najhranljivijem mogućem obliku. Hladno presovanje je savremen pristup procesu proizvodnje hrane za kućne ljubimce. Tokom našeg procesa proizvodnje hrana je izložena temperaturi koja ne prelazi 75°C i to samo nekoliko sekundi čime se čuva hranljivost sastojaka. Većina proizvođača hrane za pse i mačke koristi temperaturu višu od 120°C u okviru procesa poznatog kao ekstrudiranje, a na tim temperaturama se uništavaju ključni hranljivi sastojci hrane kao što su enzimi i vitamini, a otpuštaju masne kiseline koje mogu prouzrokovati alergijske reakcije i probleme u digestivnom traktu.

Svi znamo da kada se naši ljubimci ne osećaju dobro, ni mi se ne osećamo dobro. Zato Kudo hladno presovana hrana održava sastojke u prirodnom obliku.


Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Verifikacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.