Urban Pets Online
Vaša korpa

Kudo hrana za pse - Red Meat and Vegetables Medium & Maxi ADULT - Low Grain 3kg

Kudo hrana za pse - Red Meat and Vegetables Medium & Maxi ADULT - Low Grain 3kg
Kudo hrana za pse - Red Meat and Vegetables Medium & Maxi ADULT - Low Grain 3kg
1.890,00 RSD (630,00 RSD/kg)
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 3.00kg
  • Šifra: 2758
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

KUDO RED MEAT & VEGETABLES ADULT MEDIUM & MAXI je potpuno izbalansirana, suva hrana namenjena odraslim psima srednjih i velikih pasmina.

  • Balans proteina i masti je zadužen za održanje optimalne telesne mase.
  • Tehnologijom hladnog presovanja, pored izuzetno dobre svarljivosti, uspeli smo da maksimalno sačuvamo i istaknemo ukus koji je psima prosto neodoljiv.

PONOSIMO SE NAŠIM SASTOJCIMA:

  • GOVEDINA I SVINJETINA 55% (odnos mesa - meso, organi i masti)
  • VOĆE, POVRĆE I LEKOVITO BILJE 31%
  • OVSENE I KUKURUZNE PAHULJICE 14%


ANALITIČKI SASTAV: proteini 26%, masti 14%, sirova vlakna 3,2%, sirovi pepeo 7,3%, kalcijum 1,1%, fosfor 0,85%, natrijum 0,15%, vlaga max.10%.

SIROVINSKI SASTAV: dehidrirano goveđe i svinjsko meso (34%), goveđa i svinjska mast (13%), sušeni grašak (9%), sušeno heljdino seme (nije žitarica), ovsene pahuljice (8%), goveđa jetra (8%), kukuruzne pahuljice, sušena bundeva (2%), sušena jabuka (1,8%), sušena šargarepa (1,2%), laneno seme, rogač, ekstrakt cikorije, sušeno bilje (kamilica, ruzmarin, peršun) (0,3%), beta glukani, vitaminsko-mineralna smeša.


Šta je tehnologija hladnog presovanja?

Kako bi naši voljeni kućni ljubimci dobili najbolju moguću hranu, Kudo koristi naprednu tehnologiju hladnog presovanja, da bi sastojci bili sačuvani u što prirodnijem i najhranljivijem mogućem obliku. Hladno presovanje je savremen pristup procesu proizvodnje hrane za kućne ljubimce. Tokom našeg procesa proizvodnje hrana je izložena temperaturi koja ne prelazi 75°C i to samo nekoliko sekundi čime se čuva hranljivost sastojaka. Većina proizvođača hrane za pse i mačke koristi temperaturu višu od 120°C u okviru procesa poznatog kao ekstrudiranje, a na tim temperaturama se uništavaju ključni hranljivi sastojci hrane kao što su enzimi i vitamini, a otpuštaju masne kiseline koje mogu prouzrokovati alergijske reakcije i probleme u digestivnom traktu.

Svi znamo da kada se naši ljubimci ne osećaju dobro, ni mi se ne osećamo dobro. Zato Kudo hladno presovana hrana održava sastojke u prirodnom obliku.


Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.