Urban Pets Online
Vaša korpa

Kudo hrana za pse - Adriatic Fish Senior Light - Low Grain 3kg

Kudo hrana za pse - Adriatic Fish Senior Light - Low Grain 3kg
Kudo hrana za pse - Adriatic Fish Senior Light - Low Grain 3kg
1.780,00 RSD (593,33 RSD/kg)
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 3.00kg
  • Šifra: 2764
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

KUDO ADRIATIC FISH SENIOR/ LIGHT je kompletna, izbalansira- na suva hrana koja je namenjena ishrani starijih pasa, kao i pasa koji imaju prekomernu telesnu masu. Zahvaljujući tehnologiji hladnog presovanja, bez dodatog krompi ra, veštačkih boja i aroma, ova hra- na je izuzetno lako svarljiva.

  • Sveže izlovljena riba iz Jadranskog mora predstavlja pravu riznicu Omega 3 i Omega 6 masnih kiselina, koji su neophodni za zdravu kožu i sjajnu dlaku.
  • Visok sadržaj vlakana će usporiti prolazak hrane kroz digestivni trakt i na taj način produžiti osećaj sitosti kod pasa.
  • Riblji proteini i nizak sadržaj masti će biti pravi izbor za stariji ili gojazne pse koji su pokazali preosetljivost na druge proteine životinjskog porekla.


PONOSIMO SE NAŠIM SASTOJCIMA:

  • Riba (odnos mesa- meso, organi, masti) 44%
  • VOĆE, POVRĆE I LEKOVITO BILJE 42%
  • OVSENE I KUKURUZNE PAHULJICE 14%


ANALITIČKI SASTAV: proteini 26%, masti 11%, sirova vlakna 3,2%, sirovi pepeo 6,8%, kalcijum 1,1%, fosfor 0,85%, natrijum 0,15%, vlaga max.10%.

SIROVINSKI SASTAV: dehidrirano riblje meso (34%), riblje ulje (10%), sušeni grašak (9%), sušeno heljdino seme (nije žitarica), ovsene pahuljice (8%), kukuruzne pahuljice, sušena bundeva (2%), sušena jabuka (1,8%), sušena šargarepa (1,2%), laneno seme, rogač, ekstrakt cikorije, sušeno bilje (kamilica, ruzmarin, peršun) (0,3%), beta glukani, vitaminsko- mineralna smeša.


Šta je tehnologija hladnog presovanja?

Kako bi naši voljeni kućni ljubimci dobili najbolju moguću hranu, Kudo koristi naprednu tehnologiju hladnog presovanja, da bi sastojci bili sačuvani u što prirodnijem i najhranljivijem mogućem obliku. Hladno presovanje je savremen pristup procesu proizvodnje hrane za kućne ljubimce. Tokom našeg procesa proizvodnje hrana je izložena temperaturi koja ne prelazi 75°C i to samo nekoliko sekundi čime se čuva hranljivost sastojaka. Većina proizvođača hrane za pse i mačke koristi temperaturu višu od 120°C u okviru procesa poznatog kao ekstrudiranje, a na tim temperaturama se uništavaju ključni hranljivi sastojci hrane kao što su enzimi i vitamini, a otpuštaju masne kiseline koje mogu prouzrokovati alergijske reakcije i probleme u digestivnom traktu.

Svi znamo da kada se naši ljubimci ne osećaju dobro, ni mi se ne osećamo dobro. Zato Kudo hladno presovana hrana održava sastojke u prirodnom obliku.


Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.