Urban Pets Online
Vaša korpa

Josera hrana za mačke - Daily Cat 10kg

Josera hrana za mačke - Daily Cat 10kg
Josera hrana za mačke - Daily Cat 10kg
5.850,00 RSD (585,00 RSD/kg)
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 10.00kg
  • Šifra: 3584
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.
Josera Daily Cat pogodna je za svakodnevnu ishranu mačaka koje žive u kući i napolju, i koje su osetljive na žitarice, pa radije biraju ukusnu živinu u ishrani. Josera Hrana za mačke DailiyCat je granulirana hrana namenjena odraslim mačkama. Pogodna je kako za mačke koje žive u kući, tako i za mačke koje većinu vremena provode napolju. Hrana ne sadrži žitarice pa je samim tim pogodna i za osetljivije mačke. Takođe, poseduje sastojke koji sprečavaju nakupljanje i stvaranje kuglica od dlaka u stomaku. Laka je za varenje, u sastavu poseduje kvalitetno živinsko meso i poseduje elemente koji doprinose kvalitetu kože i sjajnom i zdravom krznu.

Karakteristike proizvoda:

  • Dnevna dodatna porcija ukusnog živinskog mesa po ukusu vaše kućne mačke (odgovara otprilike količini od 130 g svežeg mesa na 100 g suve hrane)
  • Hranljive masne kiseline, vitamini i elementi u tragovima doprinose zdravoj koži i sjajnoj dlaci
  • Odabrano bilje i zdravo voće zaokružuju recepturu i nude vašoj mački ukusnu promenu
  • Sa posebnim dijetetskim vlaknima koja mogu da spreče stvaranje loptica dlake
Sastav: sušeni protein piletine; sušena slatki krompir; brašno od graška; živinska mast; vlakna cvekle; hidrolizovani živinski protein; sušena živinska jetra; sušena živinska jetra; bilje, voće; minerali

Analitički sastav: sirovi protein 33.0 %, sadržaj masti 16.0 %, sirovo vlakno 2.2 %, sirovi pepeo 7.0 %, kalcijum 1.25 %, fosfor 0.95 %, magnezijum 0.60 %

Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.