Urban Pets Online
Vaša korpa

Posebna ponuda

Najnovije akcije

URBAN PETS - Internet prodavnica • Najnovije akcije i sniženja cena!

Mogućnost plaćanja platnim karticama, pouzećem ili preko računa! Isporuka na kućnu adresu ili preuzmite u nekoj od naših prodavnica!Proizvođač: Bio Strath Model: Urban Pets
Dodatak hrani na bazi biljnog kvasca za sve životinjeANIMA STRATH 200 tableta (100g) - koje su sadržajem ekvivalentne 500 ml sirupa, za životinje koje radije uzimaju tablete od sirupa.Sastav: plazmolizirani kvasac, slad ekstrakt, prirodni med, sok pomoradže.Delovanje: Nova naučna istraživanja su..
3.590,00 RSD 3.390,00 RSD
Bayer ADVANTAGE spot-on ampula za mačke
Top proizvod Samo u apoteci! -11 %
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
ADVANTAGE® (Bayer) - Spot-on ampula protiv parazita za mačke i kunićeAdvantage® Spot-on - Rastvor za nakapavanje na kožu, antiparazitik, ektoparaziticid, imidakloprido za male mačke i kuniće kućne ljubimce do 4kg - Advantage® 40 mg (0,4 ml) Spot-ono za velike mačke i kuniće kućne ljubimce preko 4kg ..
890,00 RSD 790,00 RSD
Proizvođač: Interagrar Model: Urban Pets
Cal De Phos je visokokvalitetan kalcijumski preparat za pse. Cal-De-Phos tablete čine kalcijum, fosfor i magnezijum koji uz pomoć vitamina D3, koji povećava nivo kalcijuma u krvi, deluju zajedno u organizmu u cilju pravilnog rasta i formiranja strukture skeletnog sistema. Deficit..
890,00 RSD 757,00 RSD
Proizvođač: Interagrar Model: Urban Pets
CalDePhos - JEDINSTVEN PREPARAT NA NAŠEM TRŽIŠTUCal De Phos GOLD je visokokvalitetan kalcijumski preparat za pse koji povećava nivo kalcijuma u krvi, i omogućava pravilan rast pasa i formiranje strukture skeletnog sistema.Da li znate da je kalcijum OBAVEZAN dodatak ishrani za sve štence i mlade pse ..
2.390,00 RSD 2.032,00 RSD
Proizvođač: Purina Model: Urban Pets
FELIX Party Mix, poslastica za mačke Ocean MixDopunska hrana za odrasle mačkeSastojci: meso i prerađevine životinjskog porekla, žitarice, ulja i masti, ekstrakti biljnih proteina, minerali, različiti šećeri, kvasci, riba i riblje prerađevine (2%* - jednako je 3,5% rehidrisane ribe i ribljih prerađev..
140,00 RSD 119,00 RSD (1.983,33 RSD/kg)
Proizvođač: Purina Model: Urban Pets
FELIX Party Mix, poslastica za mačke Original MixDopunska hrana za odrasle mačkeSASTOJCI: meso i prerađevine životinjskog porekla (34% od čega 8% piletina, 2% džigerica, 0,2% ćuretina), žitarice, ulja i masti, ekstrakti biljnih proteina, minerali, različiti šećeri, kvasci, riba i riblje prerađevineA..
140,00 RSD 119,00 RSD (1.983,33 RSD/kg)
Frontline Sprej za pse i mačke 250ml Frontline Sprej za pse i mačke 250ml
Samo u apoteci! -20 %
Proizvođač: Merial Model: Urban Pets
FRONTLINE® (Merial) Sprej za pse i mačkeFrontline ® Sprej - Rastvor za spoljnu primenu za pse i mačke - fipronil 2.5 mg (1 ml rastvora sadrži: fipronil 2,5 mg). Način primene: Mesto primene je spolja, aplikacijom na dlaku. Poprskati celo telo životinje sa udaljenosti od oko 10 - 20 cm. Aplikova..
5.790,00 RSD 4.632,00 RSD
Frontline Tri-Act ampula za pse
Samo u apoteci! -20 %
Proizvođač: Merial Model: Urban Pets
Frontline Tri-Act – protiv buva i krpelja sa repelentom protiv komaraca. Pakovanje od tri ampule.• Prekida razvoj buva u svim razvojnim stadijumima. Buve se ne razvijaju u okolini, pa se prekida infestacija pasa i mačaka.• Dokazano štiti protiv bolesti koje prenose krpelji i jedina je sigurna z..
1.390,00 RSD 1.112,00 RSD
Proizvođač: IPTS Model: Urban Pets
Šampon za bele pudlice. Šampon za pse obogaćen nerčevim uljem kako bi se sprečilo prekomerno isušivanje kože, stvara se zaštitni film na koži i dlaci.Uputstvo: pokvasite dlaku toplom vodom, utrljajte šampon do pojave pene, temeljno isperite dlaku mlakom vodom.Nakon ispiranja osušite dlaku peški..
590,00 RSD 531,00 RSD
Proizvođač: IPTS Model: Urban Pets
Šampon za pse obogaćen nerčevim uljem kako bi se sprečilo prekomerno isušivanje kože, stvara se zaštitni film na koži i dlaci.Uputstvo: pokvasite dlaku toplom vodom, utrljajte šampon do pojave pene, temeljno isperite dlaku mlakom vodom.Nakon ispiranja osušite dlaku peškirom...
590,00 RSD 531,00 RSD
Proizvođač: IPTS Model: Urban Pets
Gottlieb regenerator za pse Regenerator za pse.Nanesite kremu nakon pranja kako bi osigurali meku i sjajnu dlaku koja se lako četka.Uputstvo: nanesite kremu, utrljajte je u dlaku, ostavite da deluje nekoliko minuta, te isperite sa mlakom vodom. Dobro prosušite krzno. ..
590,00 RSD 531,00 RSD
Stranica 1 do 12 od 56 (5 stranica)
Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.