Hill’s Pet Nutrition je američka kompanija koja je posvećena pomaganju kućnim ljubimcima da postignu svoj puni potencijal putem kvalitetne ishrane i brige za zdravlje.

Hrana se proizvodi po fiksnim, izbalansiranim formulama – sa sastojcima najvišeg kvaliteta, nutritivnim antioksidansima (vit. E, vit. C, betakaroten i selen), bez GMO sastojaka, bez konzervansa (konzervirano sa ekstraktom ruzmarina i C i E vitaminima), aditiva ili boja. Hill’s proizvodi su izuzetno jestivi i svarljivi (garantovana svarljivost čak 90%). Kompanija Hill’s ima najveći istraživački centar za potrebe pasa i mačaka, koji čine nutricionisti, tehnolozi i 150 veterinara.


PORUČITE OVDE:Hill's hrana za pse Science Plan™ Small & Miniature

Hills hrana za pse 

Science Plan™ Small & Miniature je posebno pripremljena hrana za pse, osmišljena da zadovolji potrebe pasa malih rasa, kako bi mogli da uživaju u zdravom životu!

Podupire imunitet za zdrav i dug život

Small & Miniature posebno je formulirasa sa klinički dokazanim antioksidansima kako bi neutralizovala slobodne radikale koji ugrožavaju ćelije i DNA, poboljšala imunitet i pružila Vašem psu dug i zdrav život!

Najbolji ukus do sada!

Hill's hrana Small & Miniature proizvedena je od piletine i ćuretine ili jagnjetine kao sastojka broj 1 te kukuruza, pirinča i semenki lana za najbolji mogući ukus.


Lako varenje

Hill's hrana za pse

Sastav Small & Miniature  hrane pažljivo je biran kako bi bio što lakše svarljiv za pse malih rasa.

Zdrava i sjajna dlaka

Posebna kombinacija omega-6 masnih kiselina i ostalih hranjivih sastojaka u Small & Miniature hrani blagotvorno utieče na zdravlje kože i sjaj dlake.

Male granule za mala usta

Small & Miniature briketi su veoma mali, ovalnog oblika, posebno oblikovani za mala usta Vašeg psa. Tu su i posebno oblikovani hrskavi briketi s kalcijem i antioksidansima za održavanje oralnog zdravlja.

Hill's granule za pse i mačke

Pronalazak odgovarajuće Small & Miniature hrane za Vašeg psa nikada nije bio lakši. Potražite upečatljive roze linije i bojom označenu životnu starost psa kako biste bili sigurni da ste izabrali pravu hranu za svog ljubimca. Dodatno, glavne prednosti hrane sada su jasno istaknute na prednjoj strani naše nove ambalaže, koja se može praktično zatvarati!

Hill's small & miniature 

Dva ukusna NOVA recepta!

Pored nove ambalaže, Small & Miniature sada pruža još više izbora! Predstavljamo dva noviteta kako bi odgovorili na potrebu svakog psa male rase za sjajnim ukusom, istovremeno zadovoljavajući njihove specijalne potrebe.

Hill's hrana za pse Lamb with Rice

Hill's Small & Miniature Adult LAMB with RICE (1-6 years)

  • Kvalitetna jagnjetina sa pirinčem za lako varenje
  • Omega-3 i omega-6 masne kiseline za zdravu kožu i krzno
  • Visokokvalitetne belančevine za potporu mišića
  • Hrskavi briketi, s kalcijem, za jake zube

Hills hrana za pse

Hill's Small & Miniature Adult Sensitive Stomach & Skin (1+)

  • Ispravna prehrana za dobro varenje
  • Neguje kožu i obogaćuje prirodna ulja kože
  • Omega-3 i omega-6 masne kiseline za zdravu kožu i krzno
  • Jedinstvena kombinacija vlakana koja podstiče zdravlje digestivnog trakta

Hill's hrana za pse dostupna je u URBAN PETS-u! U ponudi imamo obe linije Hill's hrane za pse:


PORUČITE OVDE:

Više o proizvođaču Hill's