Urban Pets Online
Vaša korpa

Country Farms hrana za pse na razmer - monoprotein piletina 1kg

Country Farms hrana za pse na razmer - monoprotein piletina 1kg
Rinfuz - 1kg -15 %
Country Farms hrana za pse na razmer - monoprotein piletina 1kg
670,00 RSD
569,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Težina: 1.00kg

Naš ukusni COUNTRY FARMS recept sa monoproteinom posebno je pogodan za pse sa osetljivim stomakom. Ako vaš pas ima problema sa drugim izvorima mesa, isprobajte naš pileći recept sa jednim izvorom životinjskih proteina sa odabranim prirodnim sastojcima. Sveža piletina je prvi sastojak ovog recepta, sa 60% životinjskih proteina (od ukupnih proteina u formulaciji) - što vašem psu daje uravnoteženu ishranu koja mu je potrebna za održavanje zdrave mišićne mase. I baš kao i u svim našim receptima, nećete naći dodani kukuruz, pšenicu, soju; ili veštačke boje, arome ili konzervansi.


U COUNTRY FARMS-u verujemo da se iz bogatstva same zemlje može izvući sve što je kućnim ljubimcima potrebno da bi živeli srećno i zdravo. Naša misija je da svo to prirodnu bogatstvo koncentrišemo u ukusnu, potpunu i zdravu ishranu koja vlasnicima može pružiti najbolju moguću negu svojim ljubimcima.

Ponosni smo što vam možemo reći da je govedina, losos ili sveža piletina uvek prvi sastojak naših proizvoda. Takođe ga kombinujemo sa bogatstvom voća, povrća i botaničkog bilja - bez dodatka kukuruza, pšenice, soje ili veštačkih boja, aroma ili konzervansa.

Naša COUNTRY FARMS hrana za kućne ljubimce je pripremljena od visokokvalitetnih sastojaka iz prirode - samo sa farmi koje poznajemo!

Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše Dobro
Verifikacija (anti-bot)