Urban Pets Online
Vaša korpa

Country Farms hrana za pse na razmer - Classic Adult Losos 1kg

Country Farms hrana za pse na razmer - Classic Adult Losos 1kg
Rinfuz - 1kg -15 %
Country Farms hrana za pse na razmer - Classic Adult Losos 1kg
670,00 RSD
569,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Težina: 1.00kg

Vaš pas svakodnevno zaslužuje najbolje sastojke: sastojke koji sadrže sve osnovne i hranljive osobine. Zato je losos prvi sastojak našeg klasičnog recepta: sa 70% životinjskih proteina (od ukupnih proteina u formulaciji) - pružajući vašem psu sve što je potrebno za održavanje zdrave mišićne mase. Naš recept takođe sadrži korisna zrna za stabilno oslobađanje energije, plus voće i povrće kao odličan izvor vlakana i žalfiju za taj ukusni prirodni ukus. I baš kao i u svim našim receptima, nećete naći dodani kukuruz, pšenicu, soju; ili veštačke boje, arome ili konzervansi.


Sastav:
Losos (17%), Ječam (16%), Ovas (16%), Sušeni proteini živine, Pirinač (10%), Sušeni pileći proteini, Svinjska mast, Digest, Kaša od sušene repe (2,5%), Minerali, Graškovo brašno (0,1%), Kaša od sušene jabuke (0,1%), Listovi suve žalfije (0,1%) 

Analitički sastav

Proteini: 26%

Sadržaj masti: 16%

Sirova vlakna: 3%


COUNTRY FARM Clasic Adult Losos -Hrana za odrasle pse bogata proteinima sa žitaricama od celog zrna za ravnomerno puštanje energije tokom celog dana, sa vocem, povrcem i zacinskim biljem koje je odlican izvor vlakana i žalfijom za izuzetan prirodni ukus. Meso losusa kao sastojak broj 1.


Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše Dobro
Verifikacija (anti-bot)