Urban Pets Online
Vaša korpa

Country Farms hrana za pse Classic Adult Losos 12kg

Country Farms hrana za pse Classic Adult Losos 12kg
Country Farms hrana za pse Classic Adult Losos 12kg
7.390,00 RSD (615,83 RSD/kg)
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 12.00kg
  • Šifra: A1900273
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

Vaš pas svakodnevno zaslužuje najbolje sastojke: sastojke koji sadrže sve osnovne i hranljive osobine. Zato je losos prvi sastojak našeg klasičnog recepta: sa 70% životinjskih proteina (od ukupnih proteina u formulaciji) - pružajući vašem psu sve što je potrebno za održavanje zdrave mišićne mase. Naš recept takođe sadrži korisna zrna za stabilno oslobađanje energije, plus voće i povrće kao odličan izvor vlakana i žalfiju za taj ukusni prirodni ukus. I baš kao i u svim našim receptima, nećete naći dodani kukuruz, pšenicu, soju; ili veštačke boje, arome ili konzervansi.


Sastav:
Losos (17%), Ječam (16%), Ovas (16%), Sušeni proteini živine, Pirinač (10%), Sušeni pileći proteini, Svinjska mast, Digest, Kaša od sušene repe (2,5%), Minerali, Graškovo brašno (0,1%), Kaša od sušene jabuke (0,1%), Listovi suve žalfije (0,1%) 

Analitički sastav

Proteini: 26%

Sadržaj masti: 16%

Sirova vlakna: 3%


COUNTRY FARM Clasic Adult Losos -Hrana za odrasle pse bogata proteinima sa žitaricama od celog zrna za ravnomerno puštanje energije tokom celog dana, sa vocem, povrcem i zacinskim biljem koje je odlican izvor vlakana i žalfijom za izuzetan prirodni ukus. Meso losusa kao sastojak broj 1.


Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.