Dostupne opcije
Vaša korpa

BRAVECTO Plus - spot-on za mačke

BRAVECTO Plus - spot-on za mačke
BRAVECTO Plus - spot-on za mačke
BRAVECTO Plus - spot-on za mačke
BRAVECTO Plus - spot-on za mačke
BRAVECTO Plus - spot-on za mačke
NOVO! Nema na stanju
BRAVECTO Plus - spot-on za mačke
BRAVECTO Plus - spot-on za mačke
BRAVECTO Plus - spot-on za mačke
BRAVECTO Plus - spot-on za mačke
BRAVECTO Plus - spot-on za mačke
BRAVECTO Plus - spot-on za mačke
0,00 RSD
  • Stanje: Nema na stanju
  • Težina: 0.10kg

Moguće opcije

Bravecto Plus za mačke

Mesečne tretmane lako možete zaboraviti i preskočiti, pa smo stoga učinili da dejstvo jednog tretmana za Vaše mačke traje dvostruko duže! Bravecto Plus spot-on tretman čuvaće vašu mačku od buva i paraliznih krpelja, plus dirofilarista tokom 2 meseca, a deluje i na unutrašnje parazite i ušne grinje - sve u jednoj dozi u vidu spot-on ampule za nakapavanje!Bravecto Plus je prvi spot-on tretman koji vašoj mački pruža efikasnu odbranu od buva, paraliznih krpelja i srčanih crva sa tretmanom crevnih crva i ušnih grinja - sve u jednom! Proširena zaštita od jedne doze čuva vašeg ljubimca dvostruko duže od trenutnih mesečnih tretmana!
Bravecto Plus za mačke ima široko dejstvo

Nanošenje Bravecto Plus preparata je brzo i jednostavno sa našom specijalnom TWIST'n'USE ampulom! 

Bravecto Plus za mačke je jednostavna i pouzdana zaštita od buva, paraliznih krpelja i srčanih crva, a obezbeđuje takođe i tretman protiv crevnih crva i ušnih grinja! Jedan preparat širokom dejstva u trajanju od 2 meseca.

Život je jednostavniji bez dosadnih buva i smrtonosne pretnje krpelja i crva. Bravecto Plus deluje brzo i nastavlja da štiti od buva 3 meseca, paraliznih krpelja 10 nedelja i srčanih crva 2 meseca, plus leči crevne gliste i ušne grinje. Pomoću jedne aplikacije postićićete da vaša mačka bude zdrava tokom cele godine.Dugotrajno dejstvo

Pogodna i pouzdana zaštita od buva, paraliznih krpelja i srčanih crva uz tretman crevnih crva i ušnih grinja. 

Tretirajte svaka 2 meseca - dugotrajnija zaštita od parazita od jedne doze. Bravecto Plus za mačke sada se brani od smrtonosnih srčanih crva tokom 2 meseca i efikasno deluje protiv unutrašnjih parazita i ušnih grinja. Uz dugotrajnu zaštitu od parazita od jedne doze, vaša mačka može slobodno istraživati i uživati u životu bez pretnji od gadnih malih parazita.


Laka primena

Život je jednostavniji uz našu pogodnu spot-on aplikaciju. Nova Bravecto Plus TWIST´N´USE ampulica čini Bravecto Plus jednostavnim i pogodnim za nanošenje, pružajući vam poverenje u uspešnu zaštitu čak i kod kućnih ljubimaca koji imaju Hudinijeve sposobnosti da izbegnu da progutaju tabletu, koja se obično pojavi izvan usta nekoliko trenutaka nakon davanja.
Bravecto Plus primena kod mačaka


Bravecto Plus je bezbedan za mačiće starije od 9 nedelja, težine najmanje 1,2 kg. Jednom kada vaše mače postane dovoljno staro za uživanje u aktivnom načinu života na otvorenom, imaćete mir da su zaštićeni od rizika od buva, paraliznih krpelja i srčanih crva i unutrašnjih parazita.  Bravecto je ponosan što isporučuje sigurno, dobro testirano rešenje za pse i mačke širom sveta protiv krpelja i buva. Naši proizvodi su prošli rigorozne regulatorne postupke odobravanja i sa poverenjem se prodaju u preko 70 zemalja i utvrđeno je da su sigurni kada se koriste prema priloženom uputstvu.

Sveobuhvatnim kliničkim istraživanjima, Bravecto Plus se pokazao sigurnim za upotrebu kod mačića starijih od 9 nedelja težine najmanje 1,2 kg. Globalni nadzor bezbednosti upotrebe Bravecto-a i dalje pruža dodatne uverljive dokaze o sigurnosti proizvoda.


Kako aplikovati BRAVECTO Plus?


Korak 1: Izvadite BRAVECTO Plus ampulu iz pakovanja
Korak 2: Držite ampulu uspravno i okrenite kapicu jednom kako biste oslobodili aplikator. Ne pokušavajte da skinete poklopac pošto nije previđeno da se u potpunosti ukloni.Korak 3: Postavite ljubimca u horizonstalni položaj, razmaknite joj dlaku i aplikujte sredstvo direktno na kožu vrata - tamo gde mačka neće moći da se češa ili na drugi način ometa apsorpciju sredstva.


Korak 4: Aplikujte sredstvo na zadnji deo vrata gde mačka ne može da se liže ili češe. Za mačke ispod 6.25kg primenite na jednom mestu, dok kod mačaka preko 6.25kg potrebno je primeniti sredstvo na dve tačke.Prodaja ovog proizvoda vrši se isključivo u našoj veterinarskoj apoteci i proizvod se ne šalje na adresu kupca. Konsultujte se sa veterinarom oko upotrebe.

Kontaktirajte nas za više informacija • 060 72-61-487

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše Dobro
Verifikacija (anti-bot)