Dostupne opcije
Vaša korpa

BezoPet pasta za izbacivanje kuglica dlake 120gr

BezoPet pasta za izbacivanje kuglica dlake 120gr
BezoPet pasta za izbacivanje kuglica dlake 120gr
1.590,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Težina: 0.12kg

 - BEZO PET je pasta bazirana na uljnoj osnovi koja odstranjuje kuglice dlake ( trihobezoare ) iz želuca mačke.
 - Peroralnom aplikacijom BEZO PET pasta dospeva u želudac, gde prisutne kuglice dlake premaže svojim sluzavim omotačem. Time se olakšava njihov prolaz iz želuca u creva, a iz creva prema napolju.
 - Kuglice dlake se svojom prisutnošću u želucu ponašaju poput stranih tela i ometaju varenje. Primenom BEZO PET paste se neometano dalje nastavlja transport hrane i izbegavaju stalne iritacije želuca.
 - BEZO PET pasta osim što izbacuje kuglice dlake iz digestivnog trakta prirodnim putem, takođe sprečava samo formiranje kuglica dlake u želucu premazivanjem svake pojedine dlake dospele u želudac skliskim slojem, tako da se ubrza i olakša izbacivanje iz digestivnog takta, i onemogući međusobno zapetljavanje dlaka.
 - Profilaktička primena preporučuje se posebno kod dugodlakih mačaka ( persijska mačka ), i kod mačaka isključivo držanih u kući koje nisu u mogućnosti da jedu travu ( biljke sa grubim vlaknima ) da bi prirodnim putem, znači povraćanjem izbacile kuglice dlake.
 - BEZO PET se upotrebljava za odstranjivanje postojećih trihobezoara, kod sumnje na postojanje trihobezoara, i za profilaksu nastajanja trihobezoara.
 - BEZO PET se zbog dobrog ukusa uzima vrlo rado pa može da se direktno aplicira životinji u usnu šupljinu bez mešanja u hrani.

Sastojci

 - Voda, ulja i masti, žitarice, šećer

Doza i administracija

 - Odstranjivanje kuglica dlake 1 kafena kašičica ( 5 ml ) dnevno
 - Profilaksa nastajanja kuglica dlake 1 kafena kašičica ( 5 ml ) 2-3 puta nedeljno
 - Doza se može po potrebi povisiti.

Pakovanje

Tube od 70g i 120g.

Rok upotrebe

Utisnut na kutiji

Proizvodjač

Vétoquinol, Kanada


Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše Dobro
Verifikacija (anti-bot)