• Bento Kronen Premium Light low-ph 3kg

Savršeno izbalansirana dijeta, specijalno sastavljena za starije, manje aktivne mace i mace koje imaju sklonost ka gojenju (sterilisane ili kastrirane).

Benti Kronen Premium Light je superpremijum hrana za mace, od svežeg pilećeg mesa i lako svarljivih žitarica, ali sa smanjenom količinom energije. U proseku je svaka treća maca gojazna. Mace koje su kastrirane ili sterilisane ili su samo manje aktivne, imaju tendenciju ka gojenju i neophodno je obezbediti im obrok koji je podešen  prema njihovim potrebama. BENTO KRONEN PREMIUM LIGHT sadrži manje kalorija i bogar je u grubim hranivima. Bento Kronen Premium sadrži L-Karnitin , prirodnu supstancu koja potpomaže sagorevanje masti i olakšava stčani rad kod starijih maca.

Sastav

Piletina, kukuruz, pirinač, kukuruzno brašno, pileće masti, vlakna cvekle, meso haringe, sasušena jaja, pivski kvasac, ulje lososa, minerali, FOS (1%), lecitin, L-Karnitin, ekstrakt yuke.

[BK Premium cat light low ph ] [BK Premium cat light low ph ]


BENTO KRONEN je ime koje predstavlja dugogodišnje iskustvo i saznanja u proizvodnji najkvalitetnije, precizno izbalansirane hrane za životinje. Neprekidna istraživanja, ulaganje u najnovije tehnologije, i naša odlučnost da pratimo uporedna najnovija istraživanja i razvoj su sile koje nas okreću neprekidnom proširivanju i poboljšanju naše linije proizvoda. Do današnjeg dana, sagradili smo kompletan istraživački centar i našu ličnu laboratoriju u njemu, pod kontrolom veterinara i nutricionista, mi vršimo neprekidno istraživanje hrane za životinje. BENTO KRONEN PREMIUM je naučno sazdana. Ova visoko kvalitetna hrana za mace sadrži sve neophodne sastojke kao što su proteini, aminokiseline, masti, vlakna, vitamini, minerali i mikroelementi u tačno određenom odnosu, što onemogućava pojavu deficita u ishrani i osigurava pravilnu ishranu Vaše mace u svakom periodu njenog života. Svi ovi proizvodi su napravljeni upotrebom najmodernijih tehnologija i od SVEŽEG MESA. Striktna kontrola u našim laboratorijama je garant besprekornog kvaliteta. Zašto BENTO KRONEN PREMIUM? Pored dobro izbalansirane hrane koja je sastavljena po svim naučnim principima, hrana za Vašeg ljubimca mora sadržati i najkalitetnije sastojke ne bi li se dotigao vrhunac u ishrani. Iz tog razloga, prozvodi Bento Kronen sadrže samo najkvalitetnije sastojke. Bento Kronen Premium proizvodi imaju izuzetan ukus, veoma laki su za varenje, i garantiju da će Vaš ljubimac biti u top formi.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Validacija (anti-bot)

Bento Kronen Premium Light low-ph 3kg

Versele Laga Bento Kronen Premium Light low-ph 3kg QR Code
  • 1.990,00 RSD


Slični proizvodi

N&D piletina i nar za mačiće 1.5kg

N&D piletina i nar za mačiće 1.5kg

Piletina, nar. Kompletna hrana za mačiće i skotne mačke i mačke koje doje.SASTAVSveže pileće meso be..

1.760,00 RSD

Lara Senior (7+ god.) 2kg

Lara Senior (7+ god.) 2kg

Kompletna hrana za starije mačkeSmanjuje smogućnost nastanka loptica dlake..

940,00 RSD

Royal Canin Hair & Skin 400gr

Royal Canin Hair & Skin 400gr

PROIZVEDENO U / UVEZENO IZ: Royal Canin SAS Francuska.Proizvod čuvati na suvom i hladnom mestu.Zbog ..

630,00 RSD

Friskies granule za mačke - Piletina 10kg

Friskies granule za mačke - Piletina 10kg

Potpuna hrana za odrasle mačkeSASTOJCI: žitarice, meso i mesne prerađevine (10%, jednako je 20% rehi..

3.590,00 RSD

N&D Grain Free riba i narandža za mačke 1.5kg

N&D Grain Free riba i narandža za mačke 1.5kg

SASTAVSveža haringa (30%), dehidrirana haringa (28%), krompir, riblje ulje, dehidrirana jaja, hidrol..

1.720,00 RSD

N&D Cat Pumpkin Venison & Apple 1.5kg

N&D Cat Pumpkin Venison & Apple 1.5kg

N&D Cat Pumpkin Venison & AppleSastavSveže meso prepelice (32%), dehidrirano meso prepelice ..

1.990,00 RSD