• Bento Kronen Premium Kitten (za mačiće) 3kg

Kompletna hrana za mace koje rastu i gravidne mace koja osigurava sve hranljive elemente koji osiguravaju optimalan razvoj skeleta, zuba i mišića.

Tokom rasta, Vašoj maci je potrebno da dajete hranu sa velikom količinom najkvalitetnijih proteina iz mesa. Deficit u ishrani tokom ovog perioda raste kasnije može dovesti do ozbiljnijih posledica.

BENTO KRONEN PREMIUM KITTEM sa svežim pilećim mesom sadrži sve neophodne hranljive elemente koji doprinose da pravilno izraste u zdravu macu. Masti iz piletine doprinose izuzetnom ukusu ove hrane.

Sastav

Piletina, kukuruz, pirinač, pileće masti, vlakna cvekle, meso haringe, sasušena jaja, pivski kvasac, ulje lososa, minerali, FOS (1%), lecitin, ekstrakt yuke.

Bento Kronen Premium Kitten poseduje veliku količinu energije, a u isto vreme je i veoma hranljiva, što znači da su potrebne male porcije hrane. Tvrdimo da je pored nje neophodna samo još činija sa svežom vodom.

Bento Kronen Premium Kitten preporučujemo i gravidnim macama i macama koje doje, zbog svojih hranljivih osobina, bogatstva u energiji, vitamina i minerala. Za gravidnu i macu koja doji ova hrana je idealna


BENTO KRONEN je ime koje predstavlja dugogodišnje iskustvo i saznanja u proizvodnji najkvalitetnije, precizno izbalansirane hrane za životinje. Neprekidna istraživanja, ulaganje u najnovije tehnologije, i naša odlučnost da pratimo uporedna najnovija istraživanja i razvoj su sile koje nas okreću neprekidnom proširivanju i poboljšanju naše linije proizvoda. Do današnjeg dana, sagradili smo kompletan istraživački centar i našu ličnu laboratoriju u njemu, pod kontrolom veterinara i nutricionista, mi vršimo neprekidno istraživanje hrane za životinje. BENTO KRONEN PREMIUM je naučno sazdana. Ova visoko kvalitetna hrana za mace sadrži sve neophodne sastojke kao što su proteini, aminokiseline, masti, vlakna, vitamini, minerali i mikroelementi u tačno određenom odnosu, što onemogućava pojavu deficita u ishrani i osigurava pravilnu ishranu Vaše mace u svakom periodu njenog života. Svi ovi proizvodi su napravljeni upotrebom najmodernijih tehnologija i od SVEŽEG MESA. Striktna kontrola u našim laboratorijama je garant besprekornog kvaliteta. Zašto BENTO KRONEN PREMIUM? Pored dobro izbalansirane hrane koja je sastavljena po svim naučnim principima, hrana za Vašeg ljubimca mora sadržati i najkalitetnije sastojke ne bi li se dotigao vrhunac u ishrani. Iz tog razloga, prozvodi Bento Kronen sadrže samo najkvalitetnije sastojke. Bento Kronen Premium proizvodi imaju izuzetan ukus, veoma laki su za varenje, i garantiju da će Vaš ljubimac biti u top formi.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Bento Kronen Premium Kitten (za mačiće) 3kg

Versele Laga Bento Kronen Premium Kitten (za mačiće) 3kg QR Code
  • Proizvođač: Versele Laga
  • Tip: Urban Pets
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 2.080,00 RSD


Slični proizvodi

SmartPet hrana za mačke sa piletinom 2kg

SmartPet hrana za mačke sa piletinom 2kg

SmartPet hrana za mačke sa piletinom 2kg..

740,00 RSD

N&D Grain Free divlja svinja i jabuka za mačke 10kg

N&D Grain Free divlja svinja i jabuka za mačke 10kg

Divlji vepar, jabuka. Kompletna hrana za odrasle mačke.SASTAVSveže meso divljeg vepra bez kostiju (2..

8.720,00 RSD

Lara Govedina 2kg

Lara Govedina 2kg

Hrana  za odrasle mačke Kompletna, izbalansirana hranaSmanjuje mo..

830,00 RSD

Royal Canin Fit 32 2kg

Royal Canin Fit 32 2kg

ROYAL CANIN Feline Health Nutrition Briketi za mačke Fit Adult Potpuna balansirana hrana za odrasle ..

1.790,00 RSD

N&D Grain Free riba i narandža za mačke 5kg

N&D Grain Free riba i narandža za mačke 5kg

SASTAVSveža haringa (30%), dehidrirana haringa (28%), krompir, riblje ulje, dehidrirana jaja, hidrol..

4.590,00 RSD

Schesir dry kitten - mačići 1.5kg

Schesir dry kitten - mačići 1.5kg

Suva super premium hrana za mačke, za mačićeSCHESIR KITTEN je prirodna dehidrirana hrana proizvedena..

1.190,00 RSD