Urban Pets Online
Vaša korpa

Acana hrana za pse Heritage Puppy & Junior 340gr

Acana hrana za pse Heritage Puppy & Junior 340gr
Acana hrana za pse Heritage Puppy & Junior 340gr
730,00 RSD (2.147,06 RSD/kg)
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 0.34kg
  • Šifra: 536
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

Acana Puppy & Junior je kvalitetna suva hrana super premium kvaliteta, koja je posebno razvijena za štence malih i srednjih rasa, koji u odrasloj dobi postižu težinu od 9-25 kg. Oslonjeni na prirodne prehrambene navike pasa u rastu, ovi obroci sadrže visoki udeo mesa zajedno sa malim količinama zdravog voća i povrća kao i hipoalergenom mlevenom zobi, i to sve iz lokalnog uzgoja. Pritom Acana ne oduševljava samo raznolikosti korišćenih sastojaka nego i pre svega visokom kvalitetom sirovina. Njih pseće tielo optimalno prihvata i iskorišćava i tako se potpomaže zdrav rast. 60% obroka se sastoji od svežeg mesa i ribe. Cobb piletina potiče iz slobodnog uzgoja i dostavljena je zajedno sa jajima iz regionalnih prerijskih farma. Iverak dolazi iz održivog divljeg lova u vodama oko severnog Vancouvera. Meso i riba su dopušteni i za ljudsku upotrebu i pored toga su u potpunosti bez konzervansa. 20% svežeg voća i povrća kao crvene delicious jabuke, bartlett kruške, butternut bundeva i burbank krompir su izvori prirodnih vitamina za potporu snažnog imunološkog sistema. Mlevena zob upotpunjuje hranu i čini je Hipoalergenskom sa niskim glikemijskim indeksom, što u kombinaciji s visokim udelom proteina pogoduje konstantnom nivou šećera u krvi u dužem vremenskom periodu. Tako se pozitivno utiče na osetljivost na insulin. Divlje ulovljeni sleđ iz New Brunswicka sadrži posebno važne DHA i EPA. One su posebno dugolančane omega 3 masne kiseline i potpomažu sjajno krzno i zdravu kožu, kao i razvoj mozga i snažan vid. Ostali biljni sastojci kao morske alge, bobice kleke i alfalfa podstiču metabolizam i zdravu probavu. Ostali funkcionalni sastojci zaokružuju ovu kvalitetnu hranu i potpomažu Vašeg štenca tokom važnog razdoblja rasta.ACANA hrana za kućne ljubimce uvek nadilazi prvi sastojak nabavkom visokokvalitetnih sastojaka, poput životinjskih proteina, iz sveže ili sirove slobodne piletine*, ćuretine, prepelice, mesa uzgojenog na ranču, ulovljene ribe ili ribe koja se održivo uzgaja i jaja bez kaveza . Naši recepti su takođe uravnoteženi sa voćem, povrćem i biljnim namirnicama kako bi vaš ljubimac bio zdrav, srećan i jak. Naša prva dva sastojka su uvek iz kvalitetnih životinjskih izvora. Naši recepti su uravnoteženi tako da uključuju sveže ili sirove*, životinjske sastojke bogate proteinima i celo povrće, voće i biljne proizvode.


NAŠA NAGRADNA KUHINJA

Naša najsavremenija kuhinja koristi sistem Track-and-Trace kako bi osigurala sigurnost, kvalitet i transparentnost.


TRACK-AND-TRACE

Praćenje i praćenje znači da beležimo i pratimo svaki korak našeg procesa, od trenutka kada naši sastojci napuste dobavljače, pa do ulaska u naše recepte, kako bismo osigurali sigurnost i kvalitet.


NAŠA OBAVEZA U SIGURNOST

Naši sistemi bezbednosti hrane obezbeđuju hranu vašeg ljubimca najvišeg kvaliteta. Naše procedure ispitivanja počinju od trenutka ulaska sastojaka u naše kuhinje i nastavljaju se do pakovanja tako da je hrana vašeg ljubimca najbolja.


Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.