Urban Pets Online
Vaša korpa

Acana hrana za mačke CAT Regionals Wild Praire 340gr

Acana hrana za mačke CAT Regionals Wild Praire 340gr
Acana hrana za mačke CAT Regionals Wild Praire 340gr
690,00 RSD (2.029,41 RSD/kg)
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 0.40kg
  • Šifra: 647
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

Inspirisana ogromnim, plodnim prerijama, bogatim predelima i netaknutim jezerima, ACANA Wild Praire sadrži jedinstvene regionalne sastojke sa zapadnih kanadskih farmi i voda. Sadrži piletinu i čuretinu, jajima i divlju ulovljenu ribu iz hladnih severnih jezera ACANA Wild Praire je kreirana u harmoniji sa prirodom.

Pouzdana svuda, ACANA bogata proteinima podstiče vrhunski razvoj u svim rasama i životnim fazama. Pročitajte naše sastojke i mislićemo da ćete se složiti!

ACANA Wild Praire sadrži čak 75% mesa i to u odnosu 1/2 svežeg mesa i 1/2 dehidriranog.
Mislimo da će vam se svideti ACANA. Što je još važnije, mislimo da će i vaši psi i mačke


Champion Petfoods je nagrađivani proizvođač hrane za kućne ljubimce sa reputacijom poverenja koja se proteže više od četvrt veka.


Biološki prihvatljivu hranu za pse i mačke pravimo od svežih regionalnih sastojaka i pravimo ih od početka do kraja u vlastitoj nagrađivanoj kuhinji.


Naša misija predstavlja novi standard u hrani za kućne ljubimce, osmišljen da hrani pse i mačke na dva načina.


Prvo, prema njihovoj prirodnoj evoluciji za ishranu zasnovanu na mesu. Drugo, koristeći sastojke koji su održivi i sakupljeni od regionalnih dobavljača, isporučeni u našu kuhinju SVEŽI ili SIROVI.


Mislimo da će vam se svideti ACANA. Što je još važnije, mislimo da će i vaši psi i mačke.


SASTOJCI KOJE VOLIMO. LJUDI KOJIMA VERUJEMO.


Podunavske farme Zapadne Kanade, plodne prerije i hladna bistra voda naš su izvor inspiracije i svežih regionalnih sastojaka.


Naša bogata, raznovrsna raznolikost autentično svežih regionalnih sastojaka odražava prirodnu ishranu, snabdevajući hranljive materije u njihovom najsvežijem, najprirodnijem obliku.


Od slobodne živine, jaja bez kaveza, mesa uzgojenog na ranču i ribe ulovljene u divljini, do svežeg povrća i voća na farmi, naši sastojci se uzgajaju prirodno i isporučuju u našu kuhinju sveži ili sirovi i puni dobrote.


Opremljena najsavremenijim tehnologijama za preradu hrane, naša nagrađivana kuhinja NorthStar nalazi se u centru dinamične poljoprivredne zajednice u Alberti, pružajuć i pristup specijalnim farmerima sa kojima sarađujemo za unapređenje naše misije svežih regionalnih sastojaka.

Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.