kontakt : 060 7261487

Angels Eyes – najefikasniji preparat protiv suznih mrlja


Angels Eyes Plus dostupan je u URBAN PETS pet shop-u i veterinarskoj apoteci


ANGELS EYES Plus – poručite OVDE


Angels Eyes je specijalna formula za pse i mačke. Za rase koje se linjaju i za one koje se ne linjaju. Nova formula ne sadrži antibiotike, kao ni alergene (veštače boje, pšenicu, kukuruz, soju). Aktivne supstance: brusnica, koren belog sleza, list masline i vidac. Veoma ukusno i dostupno u dva ukusa: piletina i govedina!

Angels Eyes - za bele pse u URBAN PETS online pet shop

Angels Eyes – najpoznatiji preparat protiv suznih mrlja

 

Suzne mrlje kod pasa

Mnogi ljudi se pitaju zašto oči nekih pasa i mačaka preterano suze (što se zove epiphora), što dovodi do pojave obojenih mrlja na dlaci ispod očiju.

Angels Eyes - URBAN PETS pet shop online

Najefikasniji protiv suznih mrlja

Kada je dlaka mokra od suza predstavlja idealnu podlogu za razvoj nekih bakterija i gljivica. To ne samo da nije lep prizor već može da bude veoma iritirajuće za Vašeg ljubimca. Može se takođe javiti i neprijatan miris, različitog intenziteta.
Tragovi od suza mogu biti povezani sa zdravljem ili ishranom, kao i sa genetikom. Ovde je nekoliko korisnih saveta kako da doprinesete dobrobiti vašeg ljubimca.

Vodite računa o zdravlju Vašeg ljubimca

odvedite ga bar dva puta godišnje na pregled kod veterinara, gde će mu proveriti stanje ušiju, zuba, desni, očiju ( bakterijske ili gljivične infekcije (posebno “crveni kvasac”) ) , kao i da li su mu suzni kanali prohodni.

Obratite pažnju i na ishranu svog ljubimca

Veštačke boje u hrani, aditivi i konzervansi, kukuruz, pšenica i soja mogu da izazovu alergije kod pasa i mačaka.Ove alergije mogu biti uzrok pojave mrlja od suza. Takođe se kao manifrstacije alergije mogu javiti i trljanje (češanje) njuške, lizanje prednjih šapa, trešenje glavom, kao i upala uha alergijskog porekla. Minerali iz vode takođe mogu doprineti mrljama od suza. Koristite flaširanu ili filtriranu vodu, i obezbedite svom ljubimcu činiju za vodu od nerdjajućeg čelika.

ANGELS EYES - pre i posle

Angels Eyes • pre i posle primene

Održavajte higijenu očiju svog ljubimca

Dlake u očima mogu da izazovu irataciju i infekciju. Trepavice mogu da rastu pod neprirodnim uglom i da grebu oko. Redovno proveravajte stanje očiju Vašeg ljubimca. Takođe vodite računa i o nakupljenoj prašini, dlakama i krmeljima. Sve strane materije u oku vrlo verovatno će dovesti do pojave mrlja od suza. Perite ruke svaki put pre nego dodirnete predeo oko očiju Vašeg ljubimca. Kupajte ga redovno, ali vodite računa da mu šampon ne ide u oči i izatove iritaciju.

Angels Eyes Plus preparat

Angels Eyes Plus je dokazano efikasan u borbi protiv suznih mrlja. Daje se u vidu ukusne poslastice (ukus piletine ili govedine) i u zavisnosti od veličine psa jedno pakovanje dovoljno je za primenu i do tokom pet meseci!

Doziranje Angels Eyes preparata

  • Ljubimci lakši od 6 kg – ¼ merice (pakovanje dovoljno za 5 meseci)
  • Ljubimci teški od 6 – 25 kg – ½ merice (pakovanje dovoljno za 2½ meseca (75 dana))
  • Ljubimci teži od 25 kg – 1 merica (pakovanje dovoljno za 38 dana).

Nije ispitano na gravidnim životinjama. Apsorpcija lekova koji se uzimaju istovremeno sa ANGELS’ EYES može biti usporena.


ANGELS EYES PLUS – PORUČITE OVDE


URBAN PETS pet shop i veterinarska apoteka – KAKO DO NAS


 

Angels Eyes - najefikasniji preparat protiv suznih mrlja
Angels Eyes - najefikasniji preparat protiv suznih mrlja
Angels Eyes Plus dostupan je u URBAN PETS pet shop-u i veterinarskoj apoteci. ANGELS EYES Plus - najefikasniji u borbi protiv suznih mrlja. ANGELS EYES Plus dostupan je u URBAN PETS pet shop-u i veterinarskj apoteci. Poručite. Cena...
Urban Pets d.o.o.
Post Tagged with ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × 5 =