kontakt : 060 7261487

ADVOCATE ampule za pse (Bayer)

ADVOCATE ampule spot-on (Bayer)

ADVOCATE (Bayer) ampula spot-on rastvor za nakapavanje na kožu koji deluje kao: antiparazitik, ektoparaziticid, kombinacija imidakloprida i moksidektina. Posebno je tražen kao redstvo za lečenje demodexa i prevenciju srčanog crva.


ADVOCATE ampula spot-on dostupan je u URBAN PETS veterinarkoj apoteci

>>> KLIK ZA VIŠE DETALJA <<<

URBAN PETS veterinarska apoteka

Svi ADVOCATE preparati u URBAN PETS veterinarskoj apoteci potiču isključivo od ovlašćenih distributera BAYER proizvoda za Srbiju i imaju uredne rokove trajanja.


Preparat ADVOCATE dostupan je u sledećim pakovanjima:

ADVOCATE (Bayer) Urban Pets

Advocate® za pse koristi se za:

  • suzbijanje i profilaksu infestacije psa buhama (Ctenocephalides felis/canis); suzbijanje pasje pauši (Trichodectes canis), suzbijanje ušnih šugaraca (Otodectes cynotis), sarkoptes šuge (Sarcoptes scabiei var. canis) i demodikoze (Demodex canis)
  • sprečavanje invazije s D. immitis (L3 i L4 ličinke), suzbijanje oblika Angiostrongylus vasorum, suzbijanje invazije želučano-crevnim nematodima Toxocara canis, Ancylostoma caninum i Uncinaria stenocephala, Toxascaris leonina i Trichuris vulpis
  • za suzbijanje alergijskog dermatitisa uzrokovanog ubodima buva

 

Način primene i doze

Kod pasa do 25 kg dok stoje razmakne se dlaka između lopatica tako da koža bude vidljiva. Stavi se vrh pipete na kožu i iz nje se nekoliko puta istisne sadržaj.

Kod pasa težih od 25 kg sadržaj pipete ravnomerno se raspodeli na 3-4 mesta uzduž linije leđa i to od područja između lopatica pa sve do korena repa. Na svakom mestu dlaka se razmakne da koža bude vidljiva. Vrh pipete stavi se na kožu i lagano pritisne da bi se deo sadržaja istisnuo na kožu.

Bayer ADVOCATE

UPUTSTVO ZA PRAVILNU UPOTREBU LEKA

Uzeti jednu tubu iz pakovanja. Držati tubu u uspravnom položaju, zavrnuti i povući zatvarač, dok se ne skine sa vrha tube. Okrenuti zatvarač i iskoristiti ga da se ukloni zapečaćena površina sa vrha tube.

Razgrnuti dlaku na vratu životinje, u predelu baze lobanje, sve dok koža ne postane vidljiva. Vrh tube postaviti na kožu i tubu nekoliko puta snažno stisnuti i sadržaj potpuno iscediti direktno na kožu.

Primena leka na deo vrata kod baze lobanje smanjuje mogućnost da životinja liže primenjeni lek. Nanositi samo na neoštećenu kožu.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Bayer®
Product Name
ADVOCATE
Price
RSD 1250
Product Availability
Available in Stock

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

nineteen − 16 =