ADVOCATE ampule za pse (Bayer)

ADVOCATE ampule spot-on (Bayer)

ADVOCATE (Bayer) ampula spot-on rastvor za nakapavanje na kožu koji deluje kao: antiparazitik, ektoparaziticid, kombinacija imidakloprida i moksidektina. Posebno je tražen kao redstvo za lečenje demodexa i prevenciju srčanog crva.


ADVOCATE ampula spot-on dostupan je u URBAN PETS veterinarkoj apoteci

>>> KLIK ZA VIŠE DETALJA <<<

URBAN PETS veterinarska apoteka

Svi ADVOCATE preparati u URBAN PETS veterinarskoj apoteci potiču isključivo od ovlašćenih distributera BAYER proizvoda za Srbiju i imaju uredne rokove trajanja.


Preparat ADVOCATE dostupan je u sledećim pakovanjima:

ADVOCATE (Bayer) Urban Pets

Advocate® za pse koristi se za:

  • suzbijanje i profilaksu infestacije psa buhama (Ctenocephalides felis/canis); suzbijanje pasje pauši (Trichodectes canis), suzbijanje ušnih šugaraca (Otodectes cynotis), sarkoptes šuge (Sarcoptes scabiei var. canis) i demodikoze (Demodex canis)
  • sprečavanje invazije s D. immitis (L3 i L4 ličinke), suzbijanje oblika Angiostrongylus vasorum, suzbijanje invazije želučano-crevnim nematodima Toxocara canis, Ancylostoma caninum i Uncinaria stenocephala, Toxascaris leonina i Trichuris vulpis
  • za suzbijanje alergijskog dermatitisa uzrokovanog ubodima buva

 

Način primene i doze

Kod pasa do 25 kg dok stoje razmakne se dlaka između lopatica tako da koža bude vidljiva. Stavi se vrh pipete na kožu i iz nje se nekoliko puta istisne sadržaj.

Kod pasa težih od 25 kg sadržaj pipete ravnomerno se raspodeli na 3-4 mesta uzduž linije leđa i to od područja između lopatica pa sve do korena repa. Na svakom mestu dlaka se razmakne da koža bude vidljiva. Vrh pipete stavi se na kožu i lagano pritisne da bi se deo sadržaja istisnuo na kožu.

Bayer ADVOCATE

UPUTSTVO ZA PRAVILNU UPOTREBU LEKA

Uzeti jednu tubu iz pakovanja. Držati tubu u uspravnom položaju, zavrnuti i povući zatvarač, dok se ne skine sa vrha tube. Okrenuti zatvarač i iskoristiti ga da se ukloni zapečaćena površina sa vrha tube.

Razgrnuti dlaku na vratu životinje, u predelu baze lobanje, sve dok koža ne postane vidljiva. Vrh tube postaviti na kožu i tubu nekoliko puta snažno stisnuti i sadržaj potpuno iscediti direktno na kožu.

Primena leka na deo vrata kod baze lobanje smanjuje mogućnost da životinja liže primenjeni lek. Nanositi samo na neoštećenu kožu.

Više detalja