ACANA hrana za pse – vrhunski kvalitet za Vaše ljubimce!

ACANA hrana za pse

Vrhunski kvalitet iz Kanade!

URBAN PETS online pet shop – ACANA kupite OVDE

ACANA hrana za pse je super-premium proizvod kanadskog proizvođača Champion Petfoods. Ipak kvalitet sastojaka, način pripreme i visok sadržaj mesa svrstava ovu hranu daleko iznad uobičajenih super-premium proizvoda!

ACANA hrana za pse

ACANA u URBAN PETS internet prodavnici • Poručivanje i dostava.

Šta ACANA-u čini jedinstvenom?

U temeljima naše Biološki Primerene hrane, naši sveži regionalni sastojci predstavljaju prirodnu ishranu tako da su prepuni belančevina i masti u svom najprirodnijem obliku, uvek bez konzervansa, kako bi u potpunosti hranili Vašeg psa ili mačku.

Regionalni sastojci bez premca

U Champion-u vjerujemo da ljubitelji životinja imaju pravo da znaju odakle dolaze sastojci hrane za kućne ljubimce te da imaju pravo da očekuju da su ti sastojci obrađeni na najjednostavniji, najprirodniji mogući način. Time podatak odakle dolazi hrana za Vaše ljubimce poprima sasvim novi značaj!

To je razlog zašto se fokusiramo na autentične sastojke koji su u našoj regiji ulovljeni ili uzgojeni na održiv način i za koje je kanadska vlada potvrdila da su pogodni za ljudsku upotrebu i koji se zatim SVAKODNEVNO SVEŽI dostavljaju do naših vrata.

Stoga, oni su prepuni dobrih svojstava i ukusa. UZGOJENO BLIZU KUĆE OBRAĐENO, ULOVLJENO I UZGOJENO BLIZU DOMA OD STRANE LJUDI KOJE POZNAJEMO I KOJIMA VERUJEMO.

ACANA hrana za pse

Strogo kontrolisan kvalitet sastojaka

Dok se konvencionalne hrane za kućne ljubimce kod nabavke robe oslanjaju na brokere ili na sastojke iz masovne proizvodnje (često nepoznatog porekla), mi tražimo naše sastojke što bliže moguće domu – od proizvođača koje redovno posećujemo i u koje imamo potpuno poverenje.

Nepregledni plodni posedi u zapadnoj Kanadi izvor su kako nadahnuća tako i sastojaka “iz blizine doma”. Od Cobb pilića uzgojenih izvan kaveza i Angus govedine do divljeg iverka i crvene delišes jabuke. Crno tlo zapadne Kanade, brdovite farme i hladna čista jezera donose obilje prvoklasnih sastojaka nadomak našeg praga.

PRE NEGO ŠTO BILO KOJI SASTOJAK UĐE U NAŠU KUHINJU, ODGOVARAMO NA SLEDEĆA PITANJA:

  • DA LI JE SASTOJAK BIOLOŠKI PRIMEREN?
  • KO JE FARMER ILI RIBAR I GDE JE SMEŠTEN?
  • JESU LI ŽIVOTINJE ODRŽIVO UZGOJENE? HUMANO? BEZ KAVEZA? SLOBODNO?
  • KAKO SE HRANE ŽIVOTINJE? JESU LI BEZ ANTIBIOTIKA I DODANIH HORMONA?
  • PROLAZE LI ŽIVOTINJE PROVERU KANADSKE VLADE O POGODNOSTI ZA LJUDSKU UPOTREBU?
  • JE LI RIBA ODRŽIVO ULOVLJENA?

ACANA hrana za pse

ACANA – naša biološki primerena filozofija

PSI I MAČKE SU LOVCI – GRAĐA NJIHOVIH ZUBA, VILICA I PROBAVNOG TRAKTA NAUČNO IH SVRSTAVA U MESOJEDE, RAZVIJENE ZA FUNKCIONISANJE UZ ISHRANU BAZIRANU NA MESU.

Uprkos tome svedočimo današnjoj “holističkoj” i “prirodnoj” hrani koja sadrži malo mesa i mesnih belančevina, koja ima puno neprikladnih ugljenih hidrata i koja sadrži malo, ako i uopšte, svežih sastojaka. POGREŠNO!
S gledišta Vašeg psa ili mačke, to nisu prirodne hrane. I dok često našim psećim i mačjim pratiocima pripisujemo ljudske karakteristike, to nije pristup koji treba primeniti s njihovom ishranom.
Biološki primerena ACANA predstavlja novu klasu hrane koja nudi veliki udeo raznovrsnog svežeg mesa koje bi psi i mačke našli u svom prirodnom okruženju – meso za čije su jedenje EVOLUIRALI PRIRODNIM PUTEM.
Svetovima udaljena od konvencionalne hrane za kućne ljubimce, biološki primerena ACANA bogata je belančevinama, siromašna ugljenim hidratima i sadrži neuporediv izbor sveže živine, mesa i ribe bez konzervansa, puna dobrih svojstava koja u potpunosti neguju i hrane.

ACANA hrana za pse dostupna je u URBAN PETS-u!