telefon : 060 7261487

Pet shop i veterinarska apoteka

Urban Pets pet shop je nastao iz želje da se ponudi novi koncept na tržištu proizvoda za kućne ljubimce. Kućni ljubimci u gradu zahtevaju specifičnu negu, jer najčešće sa nama dele naš životni prostor.

Urban Pets

Zbog toga smo pokušali da na jednom mestu obezbedimo sve što je neophodno da biste se adekvatno brinuli o svom ljubimcu i omogućili mu da bude zdrav i zadovoljan. Kod nas su i kućni ljubimci uvek dobrodošli, tako da uvek možete da Vašeg ljubimca povedete sa sobom kod nas.

pet shop

Kako bismo zaokružili ponudu proizvoda za kućne ljubimce i ispunili naš slogan „Sve za Vaše kućne ljubimce na jednom mestu“ od 2017. godine počela je sa radom i veterinarska apoteka URBAN PETS na istoj lokaciji, a pred kraj 2016. godine uveli smo i osnovne usluge nege kućnih ljubimaca (kraćenje noktića i čišćenje ušiju). Svakodnevno Vam nudimo i konsultacije sa veterinarom. Urban Pets postao je prepoznatljivo okupljalište vlasnika sa svojim ljubimcima, a veliki broj naših zadovoljnih mušterija naš su glavni motiv da Vam u budućnosti ponudimo još bolju uslugu i još veći asortiman!

Ponuda proizvoda

Bezgranična ljubav prema životinjama i razumevanje njihovih potreba motiviše nas da svom radu svakodnevno pristupamo vrlo odgovorno. U svojoj ponudi prodavnica za kućne ljubimce Urban Pets pet shop Beograd Vam nudi sve što je Vašem psu ili mački potrebno da se zdravo hrani i izgleda negovano.

Brendovi hrana za pse pet shop

Hranaopremazaštitna sredstvaveterinarske dijete i sve ostalo što je neophodno za: pse, mačke, ptice, glodare, kornjače, ribice i druge kućne ljubimce.

Saveti veterinara

Kod nas u radnji možete dobiti i besplatne savete i konsulatacije veterinara – svakog dana! Ponudićemo Vam i brojne igračke, transportere i ležaljke za pse i mačke i ostale životinje. Budući da ljubav prema životinjama uključuje i brigu o istima na odgovarajućem nivou, naš tim se trudi da Vam obezbedi hranu, prehrambene dodatke, vitamine, minerale, kozmetičko – higijenska sredstva, antiparazitska sredstva, medicinske dijete i svu prateću opremu koja će Vašem ljubimcu omogućiti da bude zdrav i lep.

pet shop Novi Beograd - saveti veterinara

Veterinarska apoteka Urban Pets

Veterinarska apoteka Urban Pets počela je sa radom 2017. godine na lokaciji u naselju Belvil na adresi Đorđa Stanojevića 11 (Bulevar Crvene Armije) Novi Beograd. Pored veterinarske apoteke u sklopu našeg objekta radi i veoma dobro snabdeven pet shop i mini-salon za osnovnu negu ljubimaca.

veterinarska apoteka Urban Pets pet shop Novi Beograd

Veterinarska apoteka u sklopu Urban Pets prodavnice za kućne ljubimce u svojoj ponudi nudi:

  • Zaštitna sredstva protiv endo i ekto parazita (buva, krpelja i dr.)
  • Medicinska hrana – Hill’s, Royal Canin, Vet Life
  • lekova
  • terapija
  • dodataka ishrani
  • preparata i dr.

veterinarska apoteka

Tokom toplog vremena veoma je važno zaštititi ljubimca od krpelja, buva kao i komaraca. Naime bolest srčanog crva kod pasa sve je rasprostranjenija i kod nas, prenose je komarci, pa je to nešto na šta svakako treba obratiti pažnju.

Veterinarska apoteka

Medicinska hrana

Veterinarska apoteka koja se nalazi u sklopu Urban Pets pet Beograd prodavnice nudi Vam veliki izbor proizvoda renomiranih proizvođača u svim cenovnim kategorijama, kao i svega ostalog što je neophodno za negu Vaših kućnih ljubimaca. Veoma važan deo našeg asortimana predstavljaju i veterinarske dijete i medicinska hrana proizvođača: Hill’s – Prescription Diet, Royal Canin – Veterinary Diet i Farmina – Vet Life. U svakom trenutku ukoliko nešto od dijeta nemamo na stanju imamo mogućnost da za Vas poručimo odgovarajuće pakovanje i isporučimo ga u roku od 1-2 radna dana u našem objektu.

Medicinska hrana

Medicinska hrana: Hill’s Prescription Diet • Royal Canin Veterinary Diet • Farmina Vet Life

Salon za pse

Salon za pse Urban Pets nudi temeljnu higijenu ušne duplje koja je veoma važna kod pasa kao i profesinalno uslužno skraćivanje noktića. Neredovno i neadekvatno održavanje higijene ušiju pasa može prouzrokovati brojne komplikacije. Sa druge strane, redovno i pravilno sečenje noktića onemogućava urastanje, infekcije i sl. Koristimo isključivo profesionalnu opremu i sredstva uz stručnu uslugu veterinara!

pet shop Beograd - salon za pse

Urban Pets – nega kućnih ljubimaca

U većini slučajeva, u mogućnosti smo da Vam ponudimo uslugu danas za danas – bez zakazivanja. Samo se najavite naš kontakt telefon i mi ćemo Vam rado izaći u susret.

Dugi nokti kod pasa mogu da stvore razne probleme, najpre remete statiku psa, a usled njihovog preloma mogu se razviti infekcije koje se mogu proširiti na zglobove i izazvati upalu. Ovi problemi se uglavnom javljaju kod pasa koji borave u zatvorenim prostorijama i na mekim podlogama. Kod pasa koji redovno odlaze u prirodu i šetaju po tvrđim podlogama ili šljunku nokti se redovno troše zbog čega ima manje potrebe za njihovim održavanjem i sečenjem. Ukoliko vlasnik primeti da su nokti predugački potrebno ih je seći. Ako psu nije odstranjen peti prst voditi računa (naročito kod starijih pasa) da njegov nokat ne uraste u meso i redovno skraćivati nokat. Rezanje noktiju kod Vašeg psa treba da bude redovno, kako bi stekao naviku i prihvatio sam postupak kao nešto što nije previše stresno. Ukoliko niste sigurni slobodno prepustite ovaj posao profesionalcima – rado ćemo Vam izaći u susret!

Kontakt:

Urban Pets doo
Đorđa Stanojevića 11
11070 Novi Beogead

Telefon: 060 7261487
Email: info@urbanpets.rs
Pratite naš:
 FacebookInstagram Google+

WEB: www.urbanpets.rs
WEB: www.veterinarska-apoteka.rs

Naša lokacija

pet shop Beograd - Urban Pets lokacija Belvil Novi Beograd

Nalazimo se na svega 150m od TC „Delta City“

Vaš Urban Pets • Pet Shop Beograd Belvil

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ten − two =