telefon : 060 7261487

Odeća za pse

Odeća za pse – veliki izbor i povoljne cene!

Odeća za pse veoma je bitna tokom zimskih dana posebno kada su u pitanju male rase pasa sa kratkom dlakom. Takođe, odeća je često potrebna starijim psima koji generalno imaju slabiji imunitet i manje su pokretljivi. Odeća za pse nije nepotrebni modni detalj, već vrlo često realna potreba Vašeg ljubimcaVlasnici pasa različito misle o oblačenju pasa. I dok su jedni totalno protiv toga i smatraju da psima nije potrebna nikakva odeća ni kao zaštita, a kamoli kao modni dodatak, pristalice odevanja reći će kako je to praktično, korisno i lepo. Međutim, nekim psima u određenim situacijama odeća je zaista potrebna: 

  • zdravstveni razlozi kada to preporuči veterinar:
    • psi koji su ostali bez dlake
    • psi koji imaju neku povredu koja mora biti zaštićena dok se ne izleči
    • neki stariji psi kojima je oslabljena cirkulacija itd.
  • neke pasmine pasa s kratkom dlakom u zimskim uslovima; 
  • patuljasti psi koji ne podnose dobro hladne temperature

Pored odeće za pse, imamo i mašnice, marame i kravate za pse – koje možda nisu neophodne kao kaputići i kabanice, ali će Vašeg ljubicma učiniti još lepšim!

Odeća za pse

Bogat asortiman i povoljne cene

U našoj prodavnici naći ćete: najnovije modele toplih džemperića, kaputića, kabanica i nepromočivih jaknica za Vaše kućne ljubimce po super-povoljnim cenama!  Veliki izbor i asortiman u predivnom ambijentu u našoj prodavnici u Belvilu. Uz stručne savete i pomoć sa naše strane sigurno ćete odabrati pravo odelce za Vašeg ljubimca.

odeća za pse

Veliki izbor kaputića, džemperića, kabanica i ostale odeće za pse

Možete i da povedete Vašeg ljubimca da proba svoje novo odelce i da ga odmah preuzmete, jer na stanju uvek imamo preko 40 različitih modela – bez čekanja, bez troškova isporuke!

odeca za pse

Vaša kuca odmah može da proba novu jaknicu!

Povedite Vašeg ljubimca da proba svoje novo odelce i preuzmite ga odmah, jer na stanju uvek imamo puno različitih modela – bez čekanja, bez troškova isporuke!

Birajte zajedno sa Vašim ljubimcem!

Izdvajamo iz ponude: